Cloud Architect

Er du skarp på arkitektur og løsningsdesign samt vil udvikle dig mere i en agil virksomhed?
Vil du være med til at designe, optimere og videreudvikle vores kunders it-løsninger med afsæt i Microsofts Cloud ”økosystem”? Brænder du for arkitektur og guide agile teams i den rigtige retning? Tror du, at de bedste løsninger udvikles via agile metoder med fokus på de tekniske udfordringer og muligheder? Så er du helt sikkert vores nye Cloud Architect hos XDC Gruppen A/S.

XDC Gruppen A/S er en mellemstor IT-virksomhed fra 2005 som er i stor vækst (vi er i dag godt 35 ansatte). Vi er beliggende i nye lokaler i Køge og vi er godt i gang med at udbygge med endnu en bygning på nabogrunden.
XDC’s mission er at gøre hverdagen nemmere for kunderne, ved at drifte og servicere deres IT. Kundernes behov er forskellige og derfor tilbydes de forskellige typer af aftaler som matcher den enkelte kundes behov. XDC karakteriseres ved et stærkt kundefokus og en praktisk tilgang til opgaverne.

Konkret søger vi dig, der:
– har flere relevante certificeringer inden for M365 & Azure såsom AZ-140, AZ-900, AZ-104, AZ-305, MS-500, MS-900 o.l.
– har praktisk erfaring som Cloud Architect (eller lign, stilling), samt med Microsoft Cloud teknologier fra anden sammenlignelig stilling
– vil tage det arkitekturmæssige ansvar for kontinuerlig udvikling af vores kunders IT-løsninger
– vil arbejde tæt sammen med forretningen og vores implementeringsteams omkring videreudvikling af kundernes løsninger herunder udarbejdelse af kravsspecifikation samt planlægning og prioritering af opgaverne
– kan arbejde ”hands-on” på implementering af de designede IT-løsninger

Dine primære arbejdsopgaver er:
– at fungere som sparringspartner og coach for implementeringsteamet, så vi bygger de gode og rigtige fremtidssikrede IT-løsninger
– at arbejde med “architectural runway”, herunder change management
– at fungere som sparringspartner for ledelse og forretningen i forbindelse med systemmæssige valg og vurdering af løsninger
– at understøtte vidensdeling samt fremme en kultur med kontinuerlige forbedringer med plads til fejl og løbende læring
– at sikre at tingene bygges rigtigt gennem en god forståelse for opsætning, arkitektur og det tekniske landskab

Du har stor forretningsmæssig og teknisk forståelse
Du skaber tillid og kan engagere interessenter på alle niveauer både internt hos XDC og hos kunderne. Du formår at balancere nye tekniske metoder og anerkendte fremgangsmåder med kundernes konkrete behov, så der opnås en fælles forståelse og motivation til løbende forbedring og effektivisering af kundernes arbejdsgange.
Du er god til at kommunikere, både i tale og på skrift, og kan forklare komplekse problemstillinger kort og præcist. Du kommunikerer effektivt til større forsamlinger og er en skarp og præcis mødeleder. Du er god til at prioritere blandt mange opgaver og sikrer løbende fremdrift.

Teamet hos XDC Gruppen
Du bliver en del af Implementeringsteamet. Du refererer til Drift- & servicechefen. Metodemæssigt vil vi arbejde agilt, men dog efter fælles interne standarder. På kontoret deler du din hverdag med IT-supportere, IT-konsulenter, implementeringskonsulenter, samt kopi/print/av/telefoni teknikere.

Du bliver en del af en virksomhed med en høj faglighed og mange spændende opgaver. Der er gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tager alle aktiv part i både opgaveløsning og sociale aktiviteter, så trivslen forbliver i top.

Du tilbydes:
En stilling i en spændende virksomhed i vækst der bor i nye lokaler i Køge.
Du får firmapension, fri telefon, betalt internet hjemme, samt privat sygeforsikring.
Ligeså får du mulighed for efteruddannelse / certificeringer ligesom du får mulighed for personlig udvikling.
Stillingen er på 37 timer.

Ansøgning og kontakt

Send dit CV og din ansøgning, samt evt. relevante anbefalinger til Drift- & servicechef Bo Jensen på mail bj@xdc.dk. Mærk emnefeltet ”Cloud Architect”
Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende vurderer de ansøgninger, vi modtager. Vi håber, at vores nye kollega kan begynde i jobbet hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Drift- & servicechef Bo Jensen på mail bj@xdc.dk.

 

Skriv til os