AV Løsninger

den visuelle styrke

Møderumsløsninger

Digitale løsninger i mødelokalet giver liv til præsentationerne

Hæv barren i mødelokalet – slut med kedelige og monotone møder, hvor deltagerne ikke kan huske budskabet. Med et dynamisk og interaktivt mødelokale forstærkes samarbejdet, ordren hives hjem, og dit budskab kommer i centrum til alles fordel. Vores AV- og møderumsløsninger gør dine budskaber langt mere effektive.

Integrerede løsninger

Vores løsninger udnytter moderne teknologi og baserer sig i høj grad på, at de skal være interaktive, lette at bruge og kunne styrke dit budskab – både til dem der er til stede fysisk og fjerndeltagerne, der følger
med på deres pc, tablet eller smartphone andetsteds.

En selvfølgelighed, fristes man til at sige. 
Vores møderumsløsninger kan let integreres i Teams. Dermed kan medarbejderne anvende en velkendt platform i mødelokalet.

Interaktive LED whiteboards sørger for, at give dine budskaber visuel styrke – og giver mulighed for interaktion i din kommunikation. Skriv, tegn og illustrér direkte på skærmen.
Via cloud-baserede services distribueres dit budskab i real-time til publikum på andre lokationer. 

Vores AV løsninger produceres af førende leverandører. Blandt andet er vi autoriseret forhandler af den geniale Surface Hub fra Microsoft.

Nutidens løsninger er designet med brugeren i tankerne. Derfor kræver det ikke stor teknisk kunnen, at få glæde af alle mulighederne. Besøg gerne vores showroom og oplev, hvor let det er.

Digital skiltning

Digitale skilte øger opmærksomheden og styrker dit budskab.

Byd dine gæster velkomne med et stærkt førstehåndsindtryk, og forøg dine ansattes produktivitet og tilfredshed med digitale skilte og informationstavler. Digitale informationstavler gøre dine budskaber mere levende og sikrer relevant og rettidig information.
Bedst af alt, sker vedligeholdelse af indholdet centralt fra din internet-browser. Du behøver således ikke, at skulle rundt til alle skærme for at opdatere informationerne.

INtern kommunikation

Med digital skiltning holder du dine medarbejdere opdateret i ‘real-time’. 
Salgsstatistikker, kunde-tilfredshed, interne nyheder og meget andet, kan let deles på en levende og dynamisk måde. 

velkomst og reception

Byd dine gæster velkommen på en professionel måde. 
Lad dem vide, de er velkomne, hjælp dem til at finde rundt via vejvisning, anvisning af møderum m.v.

Tilføj vejr, nyheder, sociale medier, aktiviteter etc. for dynamik og aktualitet.

Detail og restaurant

Du vil gerne sælge mere, men de gamle statiske plakater i butikken slår bare ikke rigtig igennem hos kunderne.

Levende billeder sælger bedre. Vis dine produkter, nyheder og gode tilbud i levende form og bliv overrasket over resultaterne.

Skriv til os