SKALERBARE IT SERVICES TIL VIRKSOMHEDER

gør det du er bedst til - så klarer vi din it

Helpdesk, outsourcing og konsulentydelser

Din helt egen IT-afdeling - og så alligevel ikke

Med XDC’s IT services får du adgang til markedets dygtigste IT specialister. Helt i tidens ånd betaler du kun for det, du har brug for – Enten som fast pris eller ad-hoc, som du har brug for hjælpen.  Man kan jo kalde det vores bidrag til ‘dele økonomien’. 

Vores ydelser omfatter blandt meget andet: 

Vi er tilgængelige døgnet rundt, året rundt. Du slipper derfor for dumme nedetider, hvis din IT driller.
Alle support aktiviteter foretages direkte fra vores eget support center i Køge – din garanti for hurtig, kompetent support, der er til at forstå.

IT-support må gerne være nærværende. Derfor kan vi tilbyde on-site support, hvor vores dygtige systemkonsulenter kommer i din virksomhed og løser opgaverne. On-sitesupporten kan aftales i faste frekvenser eller ad-hoc, som behovet måtte være i din virksomhed.

Du behøver faktisk ikke løfte en finger. Med vores Managed Services sørger vi for drift og vedligeholdelse af dine systemer, ligesom vi gerne inkluderer fuld IT support til dine medarbejdere. Det giver dig mulighed for at fokusere på det virkeligt vigtige – din virksomhed.

Data er det nye guld. Derfor er din data også dagligt i risiko-zonen, f.eks. via hackerangreb. Et solidt forsvar er derfor vitalt – og derfor også en hjørnesten i alle løsninger og services, vi leverer.
Vores veluddannede sikkerhedsteam er din garanti.

Lad os give din data mening. Via Microsoft’s PowerBI platform kan vi bygge rapporter og modeller på basis af din eksisterende data, uanset om data findes i databaser, regneark eller i dine applikationer. 
Med meningsfyldt data ved hånden øges muligheden for at tage de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt. 

Mangler du overblik over din GDPR compliance eller ønsker du blot et eksternt blik på dine persondata-processer, så kan vi som ekstern persondatarådgiver hjælpe. Vores GDPR services fås både ad-hoc og som fast opgave.

It løsninger

Det letteste er at forkøbe sig

XDC tilbyder en lang række IT løsninger, både standardløsninger fra markedets bedste producenter, og løsninger udviklet og tilpasset til netop dit behov. Fælles for vores løsninger er, at du kan få dem på ‘as-a-service’ vilkår, således at du ikke betaler for mere end det, du har brug for.

Vores løsninger omfatter blandt meget andet:

Modern workplace

Arbejde er ikke længere et sted vi er, men noget vi gør. Dette er vigtigt, at tænke ind i dine IT løsninger, således at produktiviteten kan opretholdes i den ‘nye verden.

XDC Gruppens løsninger fungerer lige godt uanset, hvor du er; på kontoret, på hjemmekontoret eller et helt tredje sted. Hør mere hos vores dygtige konsulenter – de fylder dig ikke med ‘buzz words’ og sort snak, men forholder sig til din virksomhed og dine behov.

Pay-per-user

Med vores stærke Pay-per-user koncept får du én fast månedlig pris pr. medarbejder – alt inklusive, f.eks. Laptop, Tablet, Smartphone, softwarelicenser og fuld support.
Konceptet er fleksibelt så du let kan op og nedgradere i takt med udviklingen i virksomheden.

device management

Når du køber din hardware hos XDC, kan du tilvælge vores stærke Device Management løsning. Dermed administreres og sikres dine enheder fra centralt hold.

Microsoft 365

I den moderne virksomhed kommer man ikke uden om Microsofts geniale 365 løsninger. XDC er specialister i de mange forskellige licenstyper og kan derfor hjælpe dig med, at sammensætte den korrekte licenspakke. 

MicrOsoft Teams

Microsoft Teams er for alle. Uanset om det handler om chat, opkald eller video, kan alle deltage når som helst, hvilket bringer alle tættere sammen.
Dine dokumenter, fotos, videoer, chathistorik og mødenotater samles i Teams, hvilket styrker samarbejdet mellem medarbejderne. XDC’s Teams specialister kan hjælpe dig med en Teams struktur tilpasset netop din hverdag.

Hardware og infrastruktur

Som professionel IT partner kan XDC hjælpe dig med de bedste løsninger indenfor hardware og infrastruktur.

  • PC og Servere
  • Perifert udstyr, firewalls, switche etc.
  • Netværk og WiFi 

Hosting, Cloud, Azure

Alle taler om den….

I virkeligheden eksisterer Cloud’en slet ikke – det er bare en andens computer, du bruger.
Dette er selvfølgelig sagt med et glimt i øjet, men cloud bør ikke forstås anderledes end som så.

Med XDC kan du få adgang til netop den ‘cloud’, der passer bedst til dit IT behov.

Hosting i XDC's eget datacenter

XDC råder over eget datacenter. Derfor kan vi på meget konkurrencedygtige vilkår afvikle dine applikationer og programmer – Lige så effektivt, som hvis de lå på din egen server.

microsoft Azure

På Microsofts Azure platform har du ikke bare mulighed for håndtere dine data og applikationer i cloud’en.
Du får også mulighed for at anvende Azure Virtual Desktop, som giver dig en komplet platform til nær- og fjernarbejde. Forenklet sagt ‘streamer’ du din virksomhedscomputer.
Bruger du i dag Remote Desktop løsninger er det en god idé at kigge på Azure Virtual Desktop, hvis du vil fremtidssikre din IT. 

Azure-cloudplatformen består af mere end 200 produkter og cloudtjenester. Azure understøtter åben kildekode-teknologier, så du kan bruge de værktøjer og teknologier, du foretrækker. 

XDC Gruppen har flere Azure certificerede medarbejdere, så dit Azure projekt er i trygge hænder.

Hvorfor cloud?

Fordelene ved cloud er indlysende:

IP- og mobiltelefoni

Der er intet, der slår en god dialog mellem mennesker

I en verden, hvor kommunikation sker på mange forskellige platforme, apps og programmer, har den traditionelle telefonsamtale stadig sit værd. 

XDC kan derfor tilbyde fremtidens telefoni – allerede i dag.

Vores ydelser omfatter blandt meget andet: 

Ganske enkelt telefoni, som foregår via internet. Dermed er der ikke brug for separate telefonlinjer, ligesom dine medarbejdere kan anvende virksomhedens telefoniløsning uanset, hvor de er – blot de har internetforbindelse.
I en verden med hjemmearbejde, kan dine medarbejdere således deltage i den daglige telefonbetjening, viderestille til kollegaer etc. – også når de ikke er fysisk på kontoret.

Dit nye omstillingsbord er virtuelt. Med simpel “drag and drop” er det let for dig, at give dine kunder en god oplevelse, hver gang de ringer.
Automatiske ‘call-flows’ sikrer, at dine kunder betjenes bedst muligt når de ringer til dig.

Vidste du, at du kan integrere din telefoni i Microsoft Teams?

Dermed skaber du én samlet platform for kommunikation, såvel internt som eksternt. 
Dine medarbejdere kan let modtage og foretage opkald i din telefoniløsning, direkte fra Teams, uanset, hvor de er – blot de har en internetforbindelse.

Du kan sagtens anvende en bordtelefon i vores telefoniløsninger, hvis du foretrækker det.

Alternativt kan telefonen integreres i din computer, hvorfra du let kan foretage og besvare opkald.

Dine mobiler kan selvfølgelig følge med i løsningen. Du får ét abonnement pr. bruger, som omfatter det hele. Sværere behøver det ikke at være.

Skriv til os