landsdækkende printservice

– når service skal være nemt og hurtigt

Hos XDC Gruppen er vi klar over, at den tilhørende service er mindst lige så vigtig, som produktet i sig selv. Derfor har vi vores eget landsdækkende serviceteam klar til at hjælpe vores kunder, hvis uheldet er ude. En væsentlig del af drivkraften bag vores service er viljen til at levere en rettidig, god og kompetent service.

Vores serviceteam består af kompetente fagfolk, der har er stor erfaring med servicering og vedligeholdelse af print- og kopimaskiner. I dag servicerer vi primært SHARP, Ricoh og Toshiba print- og kopimaskiner.

Udover drift og vedligeholdelse af jeres printere, rådgiver XDC Gruppen også om nyere og mere rentable print- og kopiløsninger for jeres forretning. Vi er din aktive samarbejds- og servicepartner, som med god forretningsforståelse hjælper dig med at fokusere på dine kernekompetencer. 

Mød vores erfarne serviceteam

Tilsammen har vores dedikeret serviceteam adskillige års erfaring bag sig, og ved nøjagtigt hvordan opgaverne skal prioriteres og udføres. Det kommer dig til gode som kunde hos XDC Gruppen A/S. Vi vægter din virksomheds drift som noget af det vigtigste i vores verden – og det kan vi kun med en yderst kompetent serviceafdeling.

Bo-Jensen

Bo Jensen
Servicechef

Charlotte-Sørensen

Charlotte Sørensen
Service koordinator

Thomas-Rosenkrantz

Thomas Rosenkrantz
Service tekniker

Kennet-Jørgensen

Kennet Jørgensen
Service tekniker

Stilg-Bo-Larsen

Stig Bo Larsen
Service tekniker

Helle-Olsen

Helle Olsen
Service tekniker

Brian

Brian Steen Jensen
Service tekniker

Peter-Urban

Peter Urban
Klargøring

Per-Viggo-Moltke

Per Viggo Moltke
Klargøring

Skriv til os