Større printløsninger eller kontorprint - vi rådgiver dig til den helt rigtige printløsning

Fordi det trykte medie aldrig rigtigt forsvinder

Office print

Print, scan og kopiløsninger til det digitale kontor

Det lyder måske som en selvmodsigelse, men faktisk viser analyser, at printet stadig har sin berettigelse i en digital verden.
Derfor er multifunktionsprinteren fortsat en væsentlig del af det moderne kontor.
Kravene til funktionalitet, integration og alsidighed er dog blevet større. I dag er en printer eller en kopimaskine en mere central del af en større proces fremfor noget, der blot spytter papirer ud. Derfor er det vigtigt, at have kompetent sparring ved valg af print og kopiløsninger.

Med XDC Gruppen får du:

Når du handler print og kopiløsninger hos XDC Gruppen A/S trækker du på mere end 15 års erfaring indenfor området. Derfor er vi godt klædt på til at finde den helt rigtige løsning, til netop dit behov. Vi markedsfører løsninger fra de bedste producenter af printere, plottere og kopimaskiner, herunder Sharp og Ricoh.

Hos XDC Gruppen er vi klar over, at den tilhørende service er mindst ligeså vigtig, som produktet i sig selv. Derfor har vi vores eget landsdækkende serviceteam klar til at hjælpe vores kunder, hvis uheldet er ude. En væsentligt del af drivkraften bag vores service er viljen til at levere en rettidig, god og kompetent service.

Vores Managed Print Services er et komplet koncept, som frigør værdifuld tid for dig, så du kan fokusere på vigtigere opgaver end din virksomheds print.
Via vores unikke Remote Management system, XMS, overvåges dine enheder for optimal oppetid. Samtidig registreres forbruget på de enkelte enheder, så der skabes sikkerhed for korrekt dimensionering i forhold til udviklingen i behov. Fra vores egen helpdesk sørges der for, at evt. problemer løses – ofte inden de opstår. Og mangler der toner, leveres dette helt automatisk.

Vores cloud-baserede print platform fjerner behovet for egen printserver. Den er sikker i brug og fuldt GDPR-compliant med bl.a integreret FollowYou print og registrering af print jobs. Samtidig får du mulighed for print fra stort set alle platforme; Windows, Mac, Chrome, tablets, smartphones m.v.
Har du flere lokationer, afdelinger, lande kan du via cloud platformen administrere alle printere fra samme kontrolpanel, uanset fabrikat.
Platformen findes som ren cloud og i hybridversion, der kombinerer cloud med lokalt ‘printjob-lager’.

Digitalisér dine vigtige dokumenter, og gør din dagligdag lettere! Ved at scanne og arkivere dine dokumenter i digitalt format, undgår du at mangle vitale dokument-informationer i din dagligdag. Når dokumenterne er i digitalt format kan du placere dem, hvor du vil – centralt på en server i din virksomhed eller i skyen, f.eks. OneDrive/Sharepoint, DropBox, Google Drive e.l. og tilgå dem via simple søgefunktioner.

Professionelt print

Søger du høj kapacitet og robuste løsninger til dine printopgaver?

Hvad enten du driver et professionelt trykkeri eller en intern printafdeling kan XDC Gruppen hjælpe dig med den helt rigtige løsning.

Arkprintere

Vores arkprintere til sort-hvid eller farve tilbyder alsidig mediehåndtering, overlegen billedkvalitet og professionelle resultater til en overkommelig pris.
Udvalgte modeller findes endda med en 5. farvestation for uanede kreative muligheder.

BREDFORMAT

Uanset om du er på udkig efter en miljøvenlig og alsidig storformatprinter til inden- og udendørsgrafik, eller et bredformat-dokumentcenter med scanning, kopiering og efterbehandling, tilbyder XDC gruppen professionelle løsninger til dedikerede anvendelsesområder.

tekstiltryk

Med vores Direct-to-Garment printere er tekstilprint tilgængeligt for alle.
Du udskriver let og enkelt designs og fotos direkte på stoffet ved hjælp af nyskabende inkjet-teknologi. Uanset om du er nybegynder eller erfaren med tekstilprint, kan du nemt og sikkert printe langtidsholdbare produkter.

Skriv til os