søger du en ny IT leverandør?

Prøv os!

Vi giver gerne et bud på at overtage rollen som din IT leverandør, ligesom vi gerne kommer med forslag til optimering af din IT løsning. 

Tal med vores specialister

det koster intet at spørge!

Med XDC Gruppen som IT leverandør kan du fokusere på det vigtige – din virksomhed.
Vores løsninger og services omfatter bl.a.:

Med XDC kan du få adgang til netop den ‘cloud’, der passer bedst til dit IT behov. Vi tilbyder løsninger fra eget datacenter eller public/private hostingløsninger i Microsoft Azure.

Du behøver faktisk ikke løfte en finger. Når du overlader dit IT drift til os sørger vi for al drift og vedligeholdelse af dine systemer, ligesom vi gerne inkluderer fuld IT support til dine medarbejdere.

XDC tilbyder en lang række IT løsninger, både standardløsninger fra markedets bedste producenter, og løsninger udviklet og tilpasset til netop dit behov. 
Modern Workplace løsninger, der lader dig arbejde fleksibelt

Arbejde er ikke længere et sted vi er, men noget vi gør. Dette er vigtigt, at tænke ind i dine IT løsninger, således at produktiviteten kan opretholdes i den ‘nye verden.

XDC Gruppens løsninger fungerer lige godt uanset, hvor du er; på kontoret, på hjemmekontoret eller et helt tredje sted.

Lad os tage en snak - kontakt os via formularen så ringer vi dig op!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hosting og Cloud

Kigger du også mod cloud? Hvor mange historisk har anvendt egen server, har de sidste år bevist at cloud er et fremtidssikret alternativ.

Med hosting i cloud’en slipper du for dyre investeringer og daglig vedligeholdelse og opdatering.
Ved at benytte eksternt datacenter overlader du dette til en professionel partner, hvilket oftest betyder reducerede omkostninger.

Eget datacenter

XDC Gruppen råder over både eget datacenter samt Azure cloud løsninger. Vi kan derfor designe din løsning ud fra netop dit behov. Hosting, fjernskrivebord, virtual desktop, mail hotel, datalager, applikationer – mulighederne er mange.

Skriv til os