Din lokale Microsoft specialist

Lad os hjælpe dig med dine microsoft løsninger

XDC Gruppen A/S er Microsoft Gold Partner og har derfor kompetencer på en lang række Microsoft løsninger.

Skal vi også hjælpe dig?

Office, teams, azure, it Sikkerhed og meget andet.

Søger du en professionel Microsoft partner så tal med os. Kontakt os via formularen og vi kontakter dig for en uforpligtende dialog. 

Uanset om det er ren licensrådgivning, cloud/hosting eller udvikling på dine Microsoft løsninger, kan XDC Gruppen hjælpe.

Vores systemkonsulenter er veluddannede indenfor en lang række Microsoft produkter, så du er i gode hænder hos XDC Gruppen.

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig for en dialog

Microsoft

At finde rundt i de mange forskellige Microsoft produkter og licenser, kan godt være en større opgave.
XDC Gruppen er Microsoft Gold Partner.

Vi har derfor viden og kompetencer indenfor Microsoft’s produkter og løsninger, uanset om det er Microsoft 365 løsninger, Windows eller Azure cloud løsninger. 

Microsoft 365 til erhverv

Nu til dags kommer man som virksomhed ikke uden om Microsofts geniale 365 løsninger. Vi er hos XDC specialister i de mange licenstyper og kan derfor hjælpe dig med, at sammensætte den helt rigtige licenspakke. 

MICROSOFT TEAMS

Microsoft teams hjælper din virksomhed med dokumenter, fotos, videoer, chathistorik og mødenotater, hvilket styrker samarbejdet mellem medarbejderne. Vores Microsoft Teams specialister kan hjælpe dig med en Teams struktur tilpasset netop din virksomheds hverdag.

Skriv til os