MODERN WORKPLACE

FREMTIDENS IT ER HER og vi er parate til at fÅ JER I MÅL

XDC SECURE365

Avanceret baseline og sikkerhed

Hos XDC er vi stolte af at præsentere vores produkt Secure365, der hjælper dig med at beskytte dine computere og dit digitale miljø på en enkel og effektiv måde. Vores nye løsning er baseret på Microsofts baseline sikkerhedsindstillinger, som vi har optimeret for at give dig den bedst mulige beskyttelse.

Fordelene ved XDC Secure365:

Vi hjælper dig med at opsætte Intune med AutoPilot, hvilket sikrer en gnidningsfri og automatiseret konfiguration og udrulning af dine enheder. Dette sparer tid og sikrer, at alle enheder er korrekt konfigurerede fra starten.

Vi sørger for, at Microsoft Defender er korrekt installeret og konfigureret på alle dine enheder. Dette giver en robust beskyttelse mod malware og andre sikkerhedstrusler.

Vores eksperter konfigurerer sikkerhedsindstillingerne i dit Microsoft 365 miljø for at maksimere beskyttelsen af dine data og enheder. Dette inkluderer opsætning af multifaktorautentifikation (MFA), og meget mere.

Med Secure365 stræber vi efter at opnå en Secure Score på mellem 75-85%, hvilket afspejler en høj overholdelse af bedste sikkerhedspraksis. Denne score giver dig en klar indikation af, hvor godt dine systemer er beskyttede.

Vi tilpasser opsætningen efter dine specifikke behov og sikrer, at dine sikkerhedsindstillinger er skræddersyet til din virksomheds krav og risikoprofil.

LÆS OM TAMUS ERFARINGER MED XDC Secure365

TAMU har er fået sat Secure365 op og vi har lavet et interview med dem om deres oplevelse. Du kan læse interviewet her:

Før vi implementerede de nye sikkerhedsprodukter fra XDC, lå vores Secure Score på 21. Nu ligger den på 84. Det betyder meget for mig som ansvarlig på området.

Vi vil rigtig gerne give dig et kald og fortælle dig mere, hvis vi må det, kan du indtaste dit navn og nummer i formularen til høre og en af vores IT konsulenter giver dig et opkald.

XDC APPS365

opdateringER som en service

APPS365 er udviklet til at sikre, at dine applikationer altid kører de nyeste versioner og er beskyttet med de seneste sikkerhedsopdateringer. Med tjenesten tilbyder vi en problemfri udrulning af de nyeste versioner og patches, så du kan være sikker på, at dine programmer altid er opdaterede og sikre.

Hvad kan APPS 365 gøre for din virksomhed?

Vores service sørger for, at alle dine applikationer bliver opdateret med de nyeste versioner og sikkerhedspatches, så snart de er tilgængelige. Slut med manuelle opdateringer og programmer der ikke har været vedligeholdt og opdateret i årevis.

Med APPS365 får du også løbende opdateringer af Office 365 samt Windows 10 og 11. Dette sikrer, at et af dine vigtigste arbejdsredskaber i hverdagen, din computer, altid indeholder den seneste funktionalitet, yder optimalt og er beskyttede mod de nyeste trusler.

Ved at holde dine systemer og applikationer opdaterede, mindsker du risikoen for cyberangreb der udnytter kendte sårbarheder. APPS365 hjælper dig med at beskytte dine data og din virksomhed.

Regelmæssige opdateringer sikrer ikke kun sikkerhed, men også bedre ydeevne og nye funktioner, der kan forbedre din produktivitet og arbejdsglæde.

Ved at lade os håndtere dine opdateringer, så kan du og din it-afdeling kan fokusere på andre kritiske opgaver. APPS365 er din partner i at skabe en mere effektiv og sikker arbejdsdag.

Hvorfor vælge APPS 365?

Med APPS 365 får du ro i sindet ved at vide, at dine systemer altid er up-to-date og beskyttet. Vores automatiserede løsning sparer dig tid og kræfter, så du kan fokusere på at drive din forretning.

Tag et skridt frem mod en mere sikker og effektiv it-infrastruktur i dag. Kontakt os for at høre mere om, hvordan APPS 365 kan gavne din virksomhed.

XDC TRUST365

TRUST365 samler SECURE365 og APPS365 i en managed service, hvilket vil sige at vi løbende opdaterer og vedligeholder løsningen. Ved at vælge vores TRUST365 får du en enkel og effektiv løsning, der beskytter dig mod det konstant voksende trusselsbillede.
Vi tager os af sikkerheden, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – din virksomhed.

Fordelene ved XDC TRUST365:

Vi sørger for, at din tenant altid er opdateret med de nyeste patches og opdateringer. Denne proaktive tilgang hjælper med at beskytte mod nye sikkerhedstrusler og sårbarheder.

Vores team af eksperter overvåger din sikkerhed og foretager nødvendige justeringer, så du altid er et skridt foran potentielle sikkerhedsproblemer.

Cybertrusler udvikler sig konstant, og det kan være svært at følge med. Med realtids overvågning og hurtige opdateringer sikrer TRUST365, at du er på forkant med potentielle trusler.

Som noget unikt ved TRUST365 tager vi backup af alle jeres tenant indstillinger dagligt. Dette sikrer at der ved eventuel fejl kan rettes tilbage til tidligere versioner.

Med TRUST365 stræber vi efter at opretholde og forbedre din Secure Score, hvilket afspejler din tenants overholdelse af bedste sikkerhedspraksis. Derudover følger vi løbende op på udviklingen.

Hvad skal du vælge?

Stadig i tvivl? Eller vil du bare gerne høre mere?
Udfyld formularen neden for og så vil en af vores IT konsulenter kontakte dig for, at fortælle mere om produkterne.

Skriv til os